O MENI

Sem Dejan Despot osebni trener, maser in velik zagovornik zdravega življenja. Moje prve resne športne izkušnje sem si nabral z borilnimi veščinami, sprva karate in kasneje Kickbox. S fitnesom sem se ljubiteljsko začel ukvarjati nekje pri 15 letih. Kasneje sem se začel za te stvari bolj resno zanimati, prebirati članke in gledati različne posnetke. Prijatelji so opazili, da o teh stvareh veliko vem in so me s časoma vedno več prosili za pomoč in nasvete. Kmalu sem ugotovil, da bi to rad počel tudi poklicno.

Sam sem preizkusil veliko različnih vadb in kar nekaj načinov prehranjevanja. Iz lastnih izkušenj, izobraževanj, seminarjev in preteklega dela, bom lahko pravilno svetoval in pomagal do vidnih rezultatov.

Ko sem se 20 let nazaj prvič srečal z vadbo z utežmi, so bili razlogi popolnoma napačni. Takrat smo si vsi samo želeli imeti ¨velike mišice¨. Zdaj pa že nekaj časa na vadbo gledam popolnoma drugače. Uteži, tranažerji, trx trakovi, … vse so samo pripomočki do boljšega zdravja, boljše gibljivosti in funkcionalnosti telesa v vsakodnevnih opravilih.

“V ringu ali zunaj njega, ni nič narobe, če te zbijejo na tla. Narobe je, če osteneš na tleh.”

MUHAMMAD ALI • MISEL DNEVA

Zakaj me izbrati za osebnega trenerja?

Ker je moja prva skrb, da postanete ali ostanete zdravi.

070 166 555