REZULTATI, KI GOVORIJO SAMI ZASE

Trening je kot kreganje, ena stran vam govori da odnehate, druga pa hoče da ste vztrajni. Malo je takih, pri katerih prevlada 2. stran, bo pa skoraj pri vseh zmagala vztrajnost, če jo stimulirajo z dobrim in kvalitetnim trenerjem, kar Dejan zagotovo je. Večina trenerjev je ustrezno strokovno usposobljenih in prijaznih, vendar pa je med njimi ogromna razlika ko pride do vprašanja motivacije.  Zgolj z lastnim trudom niti v sanjah ne bi uspel doseči trenutnih rezultatov, saj mi je nekako vedno, po začetni zagnanosti, zmanjkalo nadaljnje motivacije, trener Dejan pa je s svojim pristopom vsako vajo naredil se malo daljšo, vsak trening se malo bolj produktiven in vsako majico se malo bolj potno, zato sem mu neizmerno hvaležen, saj se danes njegovi motivacijski prijemi ne odražajo le na bicepsu, ampak tudi v privatnem življenju, kjer se vsake prepreke lotim z isto mentaliteto kot takrat ko sem prvič zapustil Dejanov trening. Ker mislim, da je poleg motivacije glavna naloga trenerja tudi vzpostavljanje dobrega vzdušja na treningu bi ob enem močno pohvalil tudi to, saj mi je Dejan vsak trening narisal nasmeh na obraz po njem pa si je vedno vzel čas tudi za pogovor o privatnih plateh življenja, tako da z njim ne boste dobili le trenerja temveč tudi prijatelja.

Gagi

Najtežje je začeti, se spraviti na telovadbo.. Dejan mi je pomagal, da sem po porodu končno spet prestopila vrata telovadnice. Najprej se mi je zdel fitnes dolgočasen, vaje pretežke in monotone. Dejan mi je pokazal kaj zmorem in mi naredil treninge zabavne.

Nina

Všeč mi je Dejanov zagon in spodbujanje, tako lažje naredim vsako vajo, ki mi jo pripravi.

Marko

Zakaj izbrati osebnega trenerja?

Ker so rezultati pri preoblikovanju telesa z osebnim trenerjem hitrejši, varnejši in ob upoštevanju nasvetov dolgotrajni.

070 166 555